La Pobla tanca el 2011 en zona de playoff d ‘ascens

El CF Pobla de Mafumet s'ha imposat aquest diumenge per 0-3 a camp del Castelldefels. Els homes de Kiko Ramírez han fet un molt bon partit, i no han donat opció al seu rival. Al minut 20 de joc Sebas de cap ha avançat al filial grana. En la segona part, només començar, Ñoño de penal ha establert el 0-2. La sentència definitiva ha arribat a falta de cinc minuts per acabar l'encontre quan Fran Carbia ha posat el 0-3 al marcador. El locals han tingut un penal favorable en el minut 90, que ha xutat Jorge Sánchez i que ha aturat de forma espectacular el porter Sergio.

D'aquesta manera La Pobla tanca el 2011 en posicions de playoff d'ascens a 2ª B. A partir d'aquesta tarda la plantilla i cos tècnic gaudiran de les merescudes vacances de Nadal fins el dia 27 de desembre. El dia 8 de gener de 2012, al municipal poblenc tornarà la competició amb el partit Pobla-Cornellà.