gimnastic-banner-the-beat-challenge

La samarreta dels socis ja està aquí!

Aquest diumenge la primera plantilla del Nàstic estrenarà ja la samarreta d'aquesta temporada, on lluiran el nom de tots els socis del Nàstic. Aquesta samarreta, portarà per primera vegada el nom de tots els abonats sobre el vermell de la nova indumentària, ha estat un pilar més de la campanya 'I si ho fem junts' d'aquest estiu.

Comprar-la ja pot tenir premi

La samarreta, que estarà a la venda des del mateix diumenge a la Botiga del Nou Estadi en les talles de la 'S' a la 'XXL', un preu de 40€ pels socis i 45€ pels no socis. A més, tots aquells que comprin la samarreta entre diumenge i el dijous 19 de setembre entraran en un nou sorteig pel qual podran guanyar una nit d'hotel, cortesia d'Innovarout, l'empresa creadora de la campanya 'I si ho fem junts'. En els propers dies s'explicarà el sistema del Concurs que el Nàstic i Innovarout estrenaran i que pretén sortejar una nit d'Hotel cada partit a casa. A part de comprar-la els dies de partit, la Botiga obre cada tarda d'entre setmana de 16h a 20h.

Avui, fotografia amb els patrocinadors

La samarreta, que ha arribat aquest matí, ha estat vista ja pels patrocinadors que apareixen en la indumentària de joc del conjunt grana. L'Ajuntament de Tarragona, AquumGrup Estival, Castillo de Javier, Ford Tarraco Center i Catalunya Caixa són les empreses que estaran reflectides en la roba de joc del Nàstic, i els seus responsables s'han fotografiat aquest matí amb la nova samarreta i el director general del Nàstic, el senyor Lluís Fàbregas

gimnastic-ucrania