gimnastic-banner-the-beat-challenge

La sección de pelota celebra el 125 aniversario

La secció de pilota ha presentat aquest migdia a la sala de premsa del Nou estadi un dels actes que ha preparat per a celebrar els 125 anys del club Gimnàstic. D'aquesta manera, la secció s'ha volgut sumar a aquesta celebració amb dos partits que es disputaran el proper dissabte 30 de juliol, i que tindran com a protagonistes vuit jugadors de la selecció espanyola de pilota. 

L'acte ha comptat amb la presència del vicepresident del club, el senyor Antonio Cirugeda; i del delegat de la secció, el senyor Raul Oterino. Cirugeda ha estat l'encarregat d'obrir l'acte i ha parlat sobre els partits de pilota, tant de pala curta com de paleta cuir, que estan preparats per dissabte al matí. Oterino per la seva banda, s'ha mostrat molt satisfet de poder reunir jugadors tant importants no només a nivell nacional sinó també mundial, per celebrar el 125 aniversari de l'entitat esportiva. Durant la presentació s'ha aprofitat també per mostrar el trofeu que s'otorgarà als campions i subcampions i que és una representació del monòlit dedicat al 125 aniversari del Club.

La jornada de dissabte començarà a les 11h. amb el primer encontre en la modalitat de paleta cuir. El matx enfrontarà a Oreja i Goñi, campions d'Espanya contra Ayarra, campió nacional i del món, i Sanz, campió nacional i d'Europa. A les 12h tindrà lloc el segon duel, en aquest cas de pala curta. Els campions nacionals, europeus i del món, Zozaya i Erburu es

gimnastic-ucrania