gimnastic-banner-the-beat-challenge

Las finales de atletismo, un éxito

Un miler d'atletes van participar aquest dissabte 9 de juny de les finals de del Campionat de Catalunya d'atletisme a les pistes municipals de Camp Clar, en un acte organitzat pel Club Gimnàstic. Sota la mirada d'un bon grapat d'espectador, aquest miler d'atletes es van disputar les medalles en les categories benjamí, aleví i infantil.

En aquest aspecte els atletes grana també van destacar, i és que un bon nombre de corredors tarragonins del Nàstic van tancar la jornada amb medalla. Ana Manzanal en allaregada aleví i Leire fernandez en pilota benjamí es van procalamar campiones de Catalunya. Pel que fa a medalles de plata, Adrià Osuna se la va adjudicar en salt d'allargada aleví i Ingrid Boada en els 60m llisos benjamí. Finalment, les medalles de bronze granes van ser per: Laura Centella en els 600m llisos aleví; Ana Manzanal en els 60m tanques aleví; Elena Andreu en llançament de disc aleví; Elena Díaz en els 60m llisos benjamí. La resta d'atletes del Nàstic que van quedar entre els 8 primers de la seva categoria van ser: Carla Matas, Maria Oyonate, Iñigo Andreu, Nerea Ramos, Judith Simó, Julia Calvo, Jana Tovar, Maria de Iracheta i Ana Terron.

El club valora molt positivament l'organització de les finals en les quals es van establir un bon grapat de rècords de Catalunya en les categories aleví i infantil. El club també vol agrair la participació dels pares de l'escola i dels atletes de les categories superiors, que van fer possible l'organització d'aquest esdeveniment. A més, de destacar la participació positiva del Consell Esportiu del Tarragonès, Luceño Esports i Bikila.

gimnastic-ucrania