gimnastic-banner-the-beat-challenge

L’equip de primera nacional es retroba amb el triomf (Tennis Taula)

Aquest dissabte, el primer equip del Gimnàstic s’ha pogut treure l’espina que duia clavada en les darreres jornades i ha sumat el 2n triomf de la temporada a casa contra el Xarxa Malgrat de Mar per 4 punts a 3, un enfrontament que ha durat 3h 30m.
Els tarragonins han hagut de suar molt i patir de valent fins el final, ja que l’encontre no s’ha sentenciat fins a la 7a partida de l’encontre, en el dobles, on la parella grana: Álvaro Barreneche/Marc Lari ha acabat guanyant en el i definitiu joc contra la parella malgratenca: Jordi Fernández/José Manuel Rodríguez , col•locant el 4-3 final. Prèviament, els dos equips forçaven l’empat a 3, on els 3 triomfs dels granes venien de dues victòries de Barreneche que superava per un doble 3-1 a Arturo Chaume i a Fernández, i d’una victòria treta per Lari que guanyava en 3 jocs a José Manuel Rodríguez. Per contra, Lari cedia l’altre partida per 3-1 i Xavi Vizcaino es quedava aprop d’adjudicar-se una de les dues partides en caure en el cinquè joc.
Amb la 7a jornada disputada, el Gimnàstic surt novament de les posicions de descens i es col•loca en 8a posició amb un triple empat de triomfs amb l’Ateneu1882 () i Vilafranca (10è). Per la setmana que ve, els granes tindran un altre encontre directe a la pista de l’Ateneu.

gimnastic-ucrania