Levante 6 – 1 Nàstic

El Nàstic ha caigut derrotat aquesta tarda al Ciutat de València per 6 gols a 1, en una de les derrotes més dures de la temporada. Els granota han estat superiors als tarragonins des del primer minut de joc, i prova d'això n'ha estat el primer gol del partit, que ha arribat quan només es portaven dos minuts de joc, obra de Juanlu. Tot i la tímida reacció del Nàstic, el Levante ha seguit sent el dominador del partit i, en el minut 29 Juanlu ha tornat a marcar pels valencians. Aquests deu minuts han estat la condemna del Nàstic. Després de la segona diana de Juanlu, i en només dos minuts de diferència (34 i 36), Pina i Javi Guerra han estocat un Nàstic que ha quedat ferit de mort. El marcador del Ciutat de València ja reflexava un 4-0 a la mitja part.

A la represa el Nàstic ha tret tota l'artilleria que tenia a la banqueta, però no ha estat suficient. Tot i que les ocasions s'han alternat, el Levante ha tornat a ampliar la renta, marcant Xisco Muñoz el cinquè dels granota. Just abans, Alex Cruz havia enviat una rematada al travesser, i en la següent al gol llevantí ha estat N'Gal qui ha topat amb la fusta. La tarda de gols l'ha tancada Rafa Jordà, que en el minut 82 ha arrodonit la golejada valenciana. L'únic gol del Nàstiic l'ha marcat Alex Cruz a les acaballes del partit. El canari ha engaltat un fort xut des de fora de l'àrea i ha fet pujar al marcador l'únic gol dels grana, tancant així el partit.