gimnastic-banner-the-beat-challenge

Lliga Catalana i Jocs Escolars al Pavelló del Nàstic (Patinatge de Velocitat)

El Pavelló del Nàstic ha acollit aquest dissabte la primera jornada de la Lliga Catalana de Patinatge de Velocitat i, paral·lelament, la primera cita de la fase comarcal dels jocs escolars del Consell Esportiu del Tarragonès.

 

El Nàstic, a banda de l’organització, ha participat amb un total de 25 patinadors, deu dels quals han fet podi. Pel que fa a les escoles tarragonines, l’Ampa Dominiques ha aconseguit la primera posició en les classificacions per escola amb un total de vuit podis escolars i tres podis en la categoria general amb clubs. Mentre, el segon classificat ha estat el col·legi Pràctiques i, en tercera posició, l’Escola Mare Nostrum.

 

La Lliga Catalana de Patinatge de Velocitat tot just ha començat i encara resten dues jornades per conèixer els vencedors d’aquesta primera edició tarragonina.

 

Un total de 200 patinadors vinguts de tota Catalunya han permès que aquesta primera jornada hagi estat tot un èxit. Els organitzadors han mostrat la seva satisfacció per aquesta primera experiència i esperen repetir properes edicions amb un major nombre d’escoles.

gimnastic-ucrania