gimnastic-banner-the-beat-challenge

Los accionistas aprueban las cuentas

Ahir al vespre es va celebrar la Junta General d'Accionistes del Gimnàstic de Tarragona SAD. Amb una representació de més del 60% de les accions de la societat, la Junta va iniciar-se a les 20h i es va allargar gairebé fins les 23h. Precedit per la introducció del secretari del consell, el senyor Jordi Lloret, en el primer punt de l'ordre del dia el president José María Fernández va presentar el seu informe de gestió. Un repàs exhaustiu a aquests primers deu mesos al capdavant del Consell. Acabat aquest punt era el moment d'analitzar el tancament de l'exercici 2009-2010. Després de presentar un dèficit de 6,2 milions d'euros, la Junta va aprovar els comptes amb un sol vot negatiu.

Amb aquesta fotografia de l'estat dels comptes a 30 de juny es va passar a presentar el pressupost dissennyat per a aquesta temporada. El director general, Lluís Fàbregas, va ser l'encarregat de publicar un pla basat en els ingressos ordinaris i que comptabilitza unes despeses de 6.8 milions per a aquest curs 2010-2011. Fàbregas va aprofitar per explicar la reorganització professional de la SAD i presentar els nous sistemes de control pressupostari. El pressupost va ser aprovat per unanimitat.

Abans d'acabar, el senyor Lloret va obrir la ratificació dels consellers Juan Morán i Antoni Vallverdú, que es van incorporar a la taula amb la resta de companys del consell d'administració grana.

gimnastic-ucrania