gimnastic-banner-the-beat-challenge

Los socios pueden reservar su localidad en el acto inaugural del 125 aniversario

L'inici dels actes de commemoració del 125 aniversari del Nàstic és a tocar i ja es comença a notar en l'ambient. El proper dimarts dia 1 de març es farà al Teatre Metropol de Tarragona l'acte que servirà de tret de sortida per a la celebració d'aquesta efemèride única en tot l'esport estatal. El mateix dia en el qual fa 125 anys es va constituir el Club i sobre el mateix terra on es va disposar del primer local (en aquell temps el primer gimnàs) es començaran els actes que té preparats ja el Club Gimnàstic per a celebrar que es el primer club d'Espanya que arriba als 125 anys d'edat.

Després d'una primera part de l'acte al carrer (a la Rambla Nova número 16) s'entrarà al Teatre on es farà la gala inaugural de l'aniversari. Una hora d'espectacle i reconeixement a les diferents seccions que tindrà moltes i molts sorpreses.

Tots els socis que ho vulguin poden reservar a partir de dilluns la seva localitat trucant al 902918534. Les localitats són limitades, per la qual cosa en el moment que hi hagi reserves pel nombre total de l'aforament del teatre es tancarà la llista d'accés a aquest.

gimnastic-ucrania