gimnastic-banner-the-beat-challenge

Luis César se despide del Nàstic

Aquesta tarda han comparegut a la sala de premsa del Nou Estadi el president del consell d'administració, el senyor José maría Fernández; el director esportiu, el senyor Josep Maria Nogués; i el fins a avui entrenador de la primera plantilla, el senyor Luis César Sampedro.

El gallec s'ha acomiadat de Tarragona fent gala del que ha estat des del primer dia, un home de club i honest. Luis César ha reconegut entendre els motius de la seva destitució, alhora que ha defensat la feina feta i ha aotrgat a la infortuna del seu equip una gran part dels pocs punts que ha sumat l'equip. El fins avui entrenador grana ha parlat amb la fredor dels números i ha assegurat tenir el recolzament de tothom fins al darrer dia. Per la seva part el president Fernández ha volgut fer incís en que marxa 'un home de casa' i que és un dia dolorós per a tothom. El president del consell ha reconegut que, en aquests casos, 'el futbol és desagradable' i que la sort no ha acompanyat l'equip en aquest inici de campionat.

Tant Fernández com Nogués, i en nom de tot el club, han desitjat el millor a Luis César Sampedro tant a nivell personal com professional, assegurant que a Tarragona hi deixa la 'seva casa i els amics'.

gimnastic-ucrania