gimnastic-banner-the-beat-challenge

Mal començament pels pilotaris grana

Primer partit de lliga regular i primera derrota del Nàstic en l’estatal de pilota, que van caure contra el conjunt andalús del Club de Pelota Benahadux d’Almeria.

El matx va començar amb el partit de paleta i els locals Javi Carro i Agustín Calbo sortien a la pista amb ganes d’anotar-se el primer punt en joc. Molt aviat, però, els visitants Antonio Capel i David Yebra van començar a agafar distància en el marcador, apuntant-se aquest primer joc per un 15-9. En el segon la història va ser la mateixa, i els andalusos sumar el primer punt després de guanyar-lo per 15 a 10.

S’esperava més joc en el partit de pala curta, i així va ser, tot i que el primer joc els d’Almeria van dominar-lo de principi a fi i es van imposar per un contundent 15 a 4. En el segon joc, els grana Jordi Vergoni i Joaquim Laguarda van aconseguir el punt vencent per un ajustat 15 a 13. Però el desempat va tornar a ser pels visitants, que es van apuntar un 10-4. Això confirmava la victòria visitant i feia que els dos punts marxessin cap a Andalusia. 

gimnastic-ucrania