gimnastic-banner-the-beat-challenge

Moltes gràcies per la teva confiança, estem posant el teu nom a la samarreta!

Benvolguts i benvolgudes socis i sòcies,
Havent renovat ja el carnet de soci, des del Gimnàstic de Tarragona et volem agrair un cop més la teva confiança. Per endavant tenim una temporada llarga, on esperem que el camí sigui trepidant i ens porti a l’objectiu que tots desitgem.
Des del primer dia ho vam dir: ‘I si ho fem junts…’. Aquest missatge d’unió, de suma, de força col•lectiva volem que ens acompanyi dia a dia, partit a partit, victòria a victòria. És per això que ja hem començat a escriure el teu nom a la samarreta del Nàstic 2013/2014. Volem que cada vegada que un dels nostres jugadors de l’enfundi vegi qui té el darrere, per què i per qui lluita.
Sàpigues, doncs, que durant aquestes darreres setmanes ens tancarem al taller per a deixar-la llesta i tenir-la a punt per a l’inici de la competició. El primer partit de lliga, així, ja la tindràs a la teva disposició a la Botiga del Nàstic (Nou Estadi) i a la Botiga OnLine (www.gimnasticdetarragona.cat). Volem que aquesta samarreta sigui la del retorn, volem que l’orgull que sentim tots quedi reflectit en ella des del primer dia.
Et desitgem una molt bona temporada i esperem que l’esforç de tots ens porti a l’alegria completa dels nastiquers d’aquí a deu mesos.
Gràcies per voler-ho fer junts. Visca el Nàstic!! 

gimnastic-ucrania