gimnastic-banner-the-beat-challenge

Nadal i Jean Luc, fitxats i cap a Rialp

Tomeu Nadal Mesquida (Manacor, 8 de febrer de 1989) i Jean Luc Gbayara Assoubre (Costa de Maril, 8 d’agost de 1992) s’uniran demà al grup de futbolistes que disputaran l’stage de concetració a Rialp amb la primera plantilla del Nàstic. Els dos jugadors arriben a la disciplina grana i ho fan amb fitxa del filial, la Pobla de Mafumet, tot i que demà marxaran amb la resta de companys per unir-se a la pretemporada del primer equip.
Tomeu Nadal és porter i arriba procedent del filial del Getafe. El seu 1,87m el converteixen en un porter corpulent que destaca per la seva sobrietat. Nadal es va formar a les categories inferiors del RCD Mallorca i va arriba a ser internacional, disputant els Jocs del Mediterrani del 2009 amb la selecció espanyola olímpica formada per aquella ocasió.
Per la seva banda, Jean Luc Gbayara aterra al conjunt grana després de jugar al filial del Villarreal CF. Gbayara és un mitjapunta hàbil, ràpid i molt creatiu, que destaca per la capacitat d’encarar en l’u contra u i la facilitat per crear jugades de perill des de qualsevol de les posicions de l’atac.
La resta de jugadors amb fitxa del filial que viatjaran demà amb el primer equip seran: Jordi Calavera, Victor Bertomeu, José A. Bueno, Joan Sabaté, Eric Via, Abel Rita, Alberto Varo i Juan Alexandre García.
 

gimnastic-ucrania