Nàstic 0-0 Yeclano

Empat amarg i a zero aquesta tarda al Nou Estadi. Els grana han disposat d'opcions per aconseguir el gol de la victòria, però cap d'elles ha acabat amb la pilota a la xarxa i en cap moment s'ha pogut desfer l'empat inicial.

Els grana han saltat a la gespa amb la missió dels tres punts entre cella i cella. Des de la solides defensiva i amb un plantejament ofensiu clar, els de Javi Salamero han buscat la porteria contrària. Només un minut s'ha tardat en veure la primera ocasió, la centrada de Quintana ha trobat Aaron Bueno, però la rematada del català ha marxat fregant el pal de la porteria del Yeclano. Les dues següents han estat per Uriarte. Primer, en el minut 22 l'alacantí ho ha provat des de molt lluny, i uns minuts més tard no pogut superar el porter en un u contra u després d'una bona assistència de Marcos. Sense patir al darrere i sense encert al davant s'ha marxat al descans amb el 0-0 inicial.

La segona meitat tornaria a ser grana. Els tarragonins no han donat escatimat en plantejament i han seguit buscant l'àrea contrària. Amb el pas dels minuts Salamero ha donat entrada a Bezares, Arriaga i Calderón. Però el problema ha estat el mateix, l'encert final. El Nàstic ho buscava per dins i per fora, però una vegada i una altra s'acaba topant amb la defensa i amb el porter rival. A falta de cinc minuts Calderón ha estat a punt de trencar aquesta barrera, però en aquesta ocasió la pilota ha sortit alta.

Al final 0-0 i a preparar una setmana amb ració doble de partits: dimecres contra el Reus en partit de Copa Catalunya i dissabte al camp del Prat en una nova jornada de lliga.