Nàstic 0-1 Villarreal B

El Nàstic ha caigut aquesta tarda per la mínima davant el Villarreal B. Ha estat un partit sense massa ritme ni massesocasions. La primera part ha estat marcada per un possible penal de Mariño sobre Moran que l'àrbitre no ha assenyalat, ique hagués suposat a més, l'expulsió del meta groguet, i la segona part pel gol del Villarreal B que ha sentenciat el matx.
El partit ha començat sense un clar dominador. Durant el primer quart d'hora ni Nàstic ni Villarreal B han tingut el control del camp. Tot i així, després han estat els visitants qui han buscat més la porteria local, sent clau Rubén Pérez en un xut de Gerard Bordas. El matx ha seguit pel mateix camí, i els homes de Velázquez han portat la batuta al migcamp, i han impeditque els grana encaressin la porteria rival. Al minut 33, el filial groguet, en un bon xut de falta, ha pogut obrir el marcadorperò Rubén Pérez amb la ha enviat la pilota a córner. Dos minuts després, però, ha arribat una gran ocasió per alNàstic quan Moran s'ha quedat sol davant de Mariño, però el grana ha caigut i l'àrbitre no ha xiulat res, creant d'aquestamanera el descontrol de l'afició. Els següents minuts han continuat amb molta tensió i amb les queixes de la graderia cap el col•legiat, Melero López. A cinc minuts del descans, Manu Trigueros de nou en un xut de falta, ha pogut marcar però unatentíssim Rubén ha refusat l'esfèric. Amb el 0 a 0 inicial s'ha arribat a la mitja part. En el segon temps, el Nàstic ha sortitmés actiu i al 47' Dani Abalo ha tingut la primera però el seu xut ha marxat massa alt. Al 49' D'Alessandro ha donat entrada a Peragon i el madrileny ha tingut la millor ocasió però un altre cop la mala sort ha pres protagonisme, quan el seu xut harebotat en un defensa i s'ha acabat estavellant al pal esquerre de la meta de Mariño. Després d'aquesta acció el Nàstic hacontinuat insistint però a mesura que passaven els minuts el Villarreal B tornava a fer-se amb el control, i al 70' ha arribat el gol. Mingo en pròpia porta ha fet pujar el 0 a 1 a l'electrònic, quan a l' intentar allunyar el perill de sota pals, ha acabatenviant la pilota al fons de la xarxa. El gol ha estat un cop massa dur i els grana, encara que ho han intentat, no han pogut refer-se. Els grana jugaran el proper dissabte a les 18h. al camp del Cartagena.