Nàstic 1-2 Lleida (Juvenil A)

El juvenil grana no ha pogut guanyar aquest migdia el Lleida al Municipal de La Pobla. Tot i que els grana s'han avançat en el minut 9, abans del descans els visitants han ficat l'empat i en temps de descompte han sentenciat el matx amb el 1 a 2 definitiu. Els d'Ivan Moreno es disputaven avui, en el darrer partit de la temporada, el quart lloc a la taula però no ha pogut ser. El Nàstic ha començat molt , duent el control del joc i molt ben posicionat Sobre el terreny de joc , i al minut 9 ha arribat el primer gol. Una bona combinació per la banda de Munta i Xavi que ha fet l''assistència cap a Charlie que ha creuat la pilota a la sortida del porter ha suposat el 1 a 0. Però abans de la mitja part el Lleida ha empatat després que l'àrbitre assenyalés penal. A la segona part els grana han sortit menys intensos que a l'inici i tot i gaudir d'alguna ocasió, i quan semblava que el partit acabaria en empat el Lleida ha marcat el segon al 92.

Nàstic 1-2 Lleida

Arbitre: Rebollo López

Entrenador Nàstic:Ivan Moreno, Entrenador Lleida: Javi Rey

Gols: 9' Charlie (1-0), 43' Marcel (p) (1-1), 92' Isaac (1-2)

Nàstic: Alberto (85'Caco), Trujillo (62' Vadillo), Madero (42' tg), Miranda (52' tg) (77' Puerto),Xavi, Prince,Munta (72' Marmy),Eugeni, Juan, Joan (62' Gesty),i Charlie

Lleida: Espinet, Francesc,Ramon (19' tg), Martín, Morancho, Sanjuan (71' Tutusaus), Marcel, Cendrós( 67' tg) (89' Jordi), Puiggrós (11' tg) i Aleix (75' Isaac)