Nàstic 1-2 Villarreal CF

El Nàstic 2013/2014 s'ha estrenat avui davant de l'afició grana contra un rival de Primera Divisió com és el Villarreal CF. Els grana, tot i que s'han avançat en el marcador, han acabat perdent per la mínima contra el conjunt de Marcelino García Toral. El gol tarragoní ha estat obra d'Aleix Coch.

A la primera meitat Santi Castillejo ha apostat per un onze format per Reina, Juanjo, Aleix, Viale, Via, David Sánchez, Molina, Javi Martínez, Giner, Marcos i Bueno. Els grana, que han mostrat la importància de la pressió en l'esquema de Castillejo des del minut u, s'han avançat passada la mitja hora de joc. Un córner servit per David Sánchez l'ha col·locat al fons de la xarxa el central tarragoní Aleix Coch. Abans del descans, però, el Villarreal ha empatat en una jugada plena de rebots dins de l'àrea amb una rematada de Pereira.

A la represa els grana han sortit amb un onze totalment renovat format per Nadal, Calavera, Xisco, Joel, Verdú, Beñat, Rocha, Querol, Bertomeu, Lago Junior i Perera. El control que ha marcat els primers quaranta-cinc minuts ha deixat pas a un partit més ràpid que anava constantment de porteria a porteria. En el minut 66 Joan Tomàs ha desviat un xut de Jeremy i ha posat l'1-2 final al marcador.

Bones sensacions en el primer partit de l'etapa Castillejo a la banqueta, un rival de luxe com és el Villarreal i una entrada amb 1.600 aficionats grana que no es volen perdre ni un minut del nou Nàstic 2013/2014. El proper partit dels grana al Nou Estadi serà dissabte contra un rival històric com és el Real Zaragoza. Abans, però, la plantilla jugarà un amistós dimecres al camp de l'Ascó.