Nàstic 2 – 0 CD Binissalem

Els grana han sumat aquest migdia la primera victòria de la temporada, després de vèncer per dos gols a zero al CD Binissalem al Nou Estadi. Els de Kiko Ramírez s'han avançat a la primera part amb un gol de De la Espada, i han sentenciat en el segon temps, quan Fran V´lez ha rematat un córner servit per Eugeni.

Més de 2.000 persones s'han apropat avui al Nou estadi per veure la primera victòria de la campanya. Els tarragonins, coneixedors de la importpancia que tenia el partit d'avui, han salatat a la gespa amb la missió de dominar l'encontre des del principi fins al final. I així ha estat. Aprofitant les dimensions del terreny de joc, els de Kiko Ramírez han agafat la pilota i han posat setge progressiu a la porteria balear. Ja fos per banda o combinant pel centre, els atacants grana s'aproximaven cada cop més a l'objectiu. Calderon, Arriaga, Quintana i De la Espada han gaudit d'oportunitats, però ha estat el balear qui ha obert la llauna. Marcos ha rematat una centrada de Calderón des de l'esquerra, girant el cap i col·locant la pilota al fons de la xarxa del Binissalem. Era el primer gol del balear, que avui també debutava com a titular en partit oficial. Tot i que s'ha gaudit d'alguna ocasió més, l'un a zero ha restat immòbil fins al descans.

A la represa la tònica s'ha mantingut. El Nàstic volia ampliar l'avantatge i, un cop més, de les botes de Calderon ha nascut la jugada. L'ilicità ha provocat un córner que serviria Eugeni i l'empenyeria al fons de la xarxa Fran Vélez, que s'estrenava com a golejador en partit oficial. Amb el dos a zero el Nàstic ha seguit atacant, davant d'un Binissalem que no ha pogut contrarrestar en cap moment el joc dels de Kiko Ramírez.

Al final, 2-0 i tres punts que serviran per a donar confiança una plantilla que tornarà a jugar a casa diumenge vinent a les 12h, en aquesta ocasió contra l'Atlètic Balears.