Nàstic 2-1 Amposta

Victòria important i difícil aquest passat cap de setmana del primer equip de la secció de futbol sala del Club Gimnàstic. I és que els grana es van imposar per la mínima a un conjunt, l'ampostí, que arribava amb 6 punts més a la taula i amb opcions de col·locar-se en la segona posició.

Els de Joan Blanco no van tenir sort en un inici i, fruit d'un error arbitral, l'Amposta es va avançar en el marcador. Aquest cop, que va sentar com una gerra d'aigua freda als tarragonins, va propiciar que els visitants disposéssin, fins i tot, d'una doble ocasió per ampliar la renda. A partir d'aquí, però, els grana es van refer i van ser els grans dominadors dels darrers deu minuts del primer període. En aquest temps, a més, Varona va aconseguir el gol de l'empat. Amb l'1-1 es va marxar al descans.

La segona part va tenir en l'alternança la gran protagonista. Les possessions eren curtes i el joc va convertir-se en una batalla física. David Batista, però, que havia estat l'autor de l'assistència de la primera diana, culminaria una acció de gol, situant el 2-1 definitiu en el marcador. Els grana van patir en els darrers minuts però van aguantar les embrenzides ebrenques. Al final, una victòria, tres punts i celebració de primer nivell.

Dissabte vinent els grana visitaran la pista del Bar Moreno's de Lleida, que és setè amb 13 punts, un menys que el Gimnàstic.