Nàstic 2 – 1 Reus

El Nàstic ha aconseguit la victòria aquest migdia davant el Reus per 2 a 1. Els gols no han arribat fins al tram final del partit, quan Virgili en el minut 84 ha rematat de cap una centrada des de la dreta i David Haro ha superat el porter amb un xut potent quatre minuts després.

Els de Javi Salamero han sortit amb les idees clares, controlant la possessió de la pilota i amb seriositat al darrere. Durant els primers quinze minuts el grana han arribat amb perill des de les bandes, amb les centrades dels laterals del Nàstic, Alberto Benito i Fran Vélez. Calderon, Bueno, Arriaga i Virgili es repartien les accions de perill grana, però totes les internades topaven amb la defensa roig-i-negra, que ha aguantat la porteria a zero durant tota la primera meitat. L´única opció de gol clara pels visitants ha arribat a la sortida d'un córner, però Ruben Pérez, magistral, ha aturat sota pals la rematada de cap del jugador reusenc. Abans de la mitja part, De Lerma ha fet lluir Angel Blasco, en la que hagués pogut ser la jugada del gol local.

La represa ha començat amb l'entrada d'Haro per Bueno. El Nàstic ha seguit comandant l'encontre i amb el pas dels minuts ha anat posant setge a la porteria del Reus. No ha estat fins al 85' que s'ha mogut el 0-0 inicial. Una centrada de David Haro per la dreta ha trobat el cap de Virgili, que ha engaltat una canonada amb el cap al fons de la xarxa. Amb l'avantatge al marcador els grana no s'han conformat i, dos minuts més tard, Haro ha sentenciat l'encontre definint davant d'Angel Blasco. Amb el 2-0 ha arribat el gol del Reus, obra d'Alvaro, que només ha servit per retallar distàncies.

Aquesta victòria es converteix en la primera de Javi Salamero en lliga i fa que el Nàstic segueixi invicte al Nou Estadi. Des de l'arribada de l'aragonès, l'equip ha guanyat dos encontres, n'ha empatat tres, només n'ha perdut un i ha deixat la porteria a zero en la meitat dels enfrontaments.