gimnastic-banner-the-beat-challenge

Nàstic, enXarxa i URV donen un nou impuls al patinatge en línia i al de velocitat

A través de la iniciativa de l'equip tècnic de la secció de Patinatge del Club Gimnàstic i amb el suport de l'empresa enXarxa i Esports URV, aquest any molts estudiants de Tarragona podran accedir a l'aprenentatge del patinatge en línia en horari d'extraescolar i també a les competicions de patinatge de velocitat.

Aquest és un nou projecte que com a finalitat introduir el patinatge de velocitat a la província de Tarragona.
No només s'ensenyarà la tècnica de velocitat, primer es reforça la base en aquest esport i quan el nen ja un cert nivell pot escollir participar en les curses de velocitat i seguir perfeccionant la tècnica.
També es faran activitats paral•leles de patinatge en família ,que tindran lloc alguns cap de setmana concrets, on també els pares podran assistir conjuntament amb els petits a classes d' iniciació i a les rutes urbanes.
Per altre banda, i per part d'Esports URV es farà un curs de Patinatge Urbà que dóna la possibilitat d'obtenir crèdits als estudiants.
Paral•lelament l'equip tècnic del Nàstic ha començat a treballar en l'organització d'un conjunt de curses escolars que es celebraran per primer cop a la província, on podran participar totes les escoles que ho vulguin. Aquests esdeveniments compten amb el suport de la Federació Catalana de Patinatge, el Consell Esportiu del Tarragonès i es celebraran a les instal•lacions del complex educatiu de la Laboral.
La seccio de Patinatge de velocitat del Club gimnàstic que encara no fa ni un any que es va crear vol aconseguir amb aquest projecte que el patinatge de velocitat sigui conegit a tota la provincia, ja que ara encara es un esport desconegut i que el puguin practicar no tant sols els mes petits si no tambe els adults.
Les escoles que aquest any comptaràn amb Patinatge de velocitat son : Les Dominiques, Practiques, La Canonja,Institut Martí Franqués,Escola Joan XXIII Bonavista i Cèsar August.

Fundació En Xarxa

La Fundació Privada EnXarxa va aparèixer com a entitat el 23 de setembre del 2004. És una entitat de caire socioeducatiu i sense ànim de lucre i es defineix com a una entitat privada amb vocació de Servei Públic. El centre de la seva tasca és oferir serveis de qualitat i respecte vers les persones que treballen en ella.
En l'ambit esportiu la Fundació EnXarxa està present aquest curs 12/13 en 4 escoles (Cèsar August, Pràctiques, Pau Delclòs i La Canonja). Els esports amb més participació són el minibàsquet i el futbol sala, tot i així aquest curs s'ha ampliat la oferta amb les activitats de tennis taula, dansa, cros i patinatge de velocitat. Aquestes últimes han tingut molt bona acceptació i s'està molt satisfets de l'evolució d'aquests esports dintre de les escoles.
Aquest curs 12/13 es gestionen 25 equips de minibàsquet i futbol sala que competeixen en els Jocs Esportius Escolars de Catalunya. A més hi han 10 grups de la resta de modalitats esportives (tennis taula, dansa, cros i patinatge de velocitat) que participen en els JEEC o en exhibicions/competicions d'arreu de la província. Tot això dona un resultat del voltant de 300 nens i nenes en contacte amb la pràctica esportiva.
URV

Per la seva banda amb Esports URV l'equip del Nàstic compost per Dani Casalilla, Esther becerra i Alexandra Palos i coordinat per aquesta ultima van començar ja l'any pasat a col.laborar intruduint unes petites jornades matinals que duraven un sol dia tant per alumnes com per persona del PAS/PDi, tal vac ser l'exit que es ve decidir introduir auqesta activitat com a fixe durant el curs lectiu per tots aquells alumnes que ho desitgssin.
 

gimnastic-ucrania