gimnastic-banner-the-beat-challenge

Nàstic y CBT, juntos por UNICEF

Aquesta tarda s'ha celebrat el tradicional partit solidari d'UNICEF entre el Gimnàstic  de Tarragona i el CBT.

La novetat d'enguany ha estat la participació dels equips femenins de les dues entitats. Les noies han estat, precisament, les encarregades d'obrir els partits. En el primer matx les grana han superat al CBT en el futbol per un resultat de 0 a 42 (comptant que cada gol valia sis punts). Però en la segona meitat, disputada a bàsquet, les blaves han capgirat el marcador i han acabat anotant-se la victòria per un marcador total de 52 a 47.

Per la seva banda, en els partits dels nois la tònica ha estat la mateixa. Els de Joan Carles Oliva han vençut en el futbol per 6 a 60. També en aquesta ocasió han estat els blaus qui s'han fet amb la victòria. En aquest matx, però, la victòria ha estat per només un punt, 77-76.

 Un any més, i amb aquesta ja en van vuit, els dos clubs s'han unit per a recaptar fons per als nens i nenes que més ho necessiten. Més de 500 persones s'han reunit al pavelló municipal del Serrallo, on han pogut gaudir de l'espectacle esportiu nadalenc, a la vegada que han entrat en el sorteig de molts regals de caràcter esportiu. En aquesta edició els assistents han rebut més d'una trentena de samarretes i altres objectes d'equips esportius i de la marca Nàstic. Com sempre, els grans vencedors han estat els infants a qui ajuda la organització UNICEF

gimnastic-ucrania