Olímpic 2-1 Nàstic

El Nàstic ha perdut avui al camp del líder en un partit on els locals han dominat i han gestionat bé les avantatges en el marcador. Els grana tanquen així una ratxa de tres partits sense perdre.
Els grana han saltat a quarts de cinc al camp del primer classificat, l’Olímpic de Xàtiva, amb la intenció de retallar distàncies amb un dels equips de la zona alta. Malgrat que la intenció era més que clara, la transferència d’aquesta al camp ha estat gairebé inexistent. Només les internades per banda d’Alberto Benito han posat en perill la seguretat dels xativons, que han estat molt còmodes abusant del joc directe. Tot i que tots dos equips s’han apropat a la porteria local, s’ha marxat al descans amb el 0-0 inicial.
A la segona el resultat ha confirmat la comoditat dels valencians. En una jugada d’atac grana s’ha gestat el primer gol local. El contraatac valencià per banda dreta ha acabat amb una centrada i la posterior rematada de Nando Ramon, que ha emputjat la pilota al fons de la xarxa. Feia tres partits que el Nàstic no encaixava cap gol.
Amb el marcador en contra els tarragonins han avançat línies. Fruit d’això, i d’un bon contraatac, Eloy Gila ha fet el que semblava el més difícil: empatar. Ha durat poc l’alegria al bàndol visitant, ja que tres minuts més tard una altra jugada per banda ha acabat amb penal a favor de l’Olímpic, expulsió de Rodri i el segon gol valencià. El gol dels xativins ha estat definitiu.
Marcos ha disposat encara d’una opció per a empatar, però la seva rematada l’ha aturat Francis. El proper partit dels grana serà dissabte a les 17h al Nou Estadi contra l’Huracan de Valencia.