Olímpic 2-2 Nàstic

El Nàstic ha empatat avui a la Murta de Xàtiva contra l'Olímpic, on primer l'equip ha aconseguit remuntar el gol local inicial. Després, amb un penal que no s'hagués hagut de xiular, els valencians han fet pujar l'empat a dos final.
A la primera part els homes de Santi Castillejo han patit les embrenzides de l'Olímpic, que tot i que estava còmode sobre la gespa, no aconseguia generar perill sobre la porteria de Tomeu. En una acció aïllada, però, els valencians han fet d'estratègia el 0-1 inicial. Es grana ho han intentat sense trobar el camí del perill, i s'ha arribat al descans amb avantatge pels jugadors de l'Olímpic.
A la represa els grana han reinterpretat el joc i s'han posat a dominar l'encontre. Fruit d'això ha arribat l'empat, obra de Lago Junior, que inaugurava així el seu marcador golejador en la lliga.
Querol, que havia entrat a la segona meitat, ha estat l'autor del gol de la remuntada. Però quan s'havia fet el més difícil ha arribat la jugada que ha marcat el resultat final. L'àrbitre ha assenyalat penal de Marí per unes mans quan el jugador estava d'esquenes i era impossible que hi hagués intencionalitat, fet que enguany el reglament marca com a imprescindible per a pitar mans. Rifaterra ha marcat la pena màxima i el partit s'ha acabat amb el 2-2, tot i que el Nàstic ha pogut encara marcar el gol de la victòria.
E proper partit dels tarragonins serà dimecres al Plantío de Burgos, on el Nàstic jugarà la tercera eliminatòria de la Copa del Rei.