gimnastic-banner-the-beat-challenge

Partido clave en casa del Juvenil B

El Juvenil B se enfrenta al segundo con el objetivo de sentenciar la lliga.

El Juvenil B del Nàstic s’enfronta al segon classificat el Blanca Subur amb l’objectiu de sentenciar la lliga. (Dissabte 2, 16:00, Gimnàstic)

Els de Juanan Romero són primers amb 54 punts, 12 més que el Blanca Subur. En cas de victòria els granes es situarien amb 15 punts d’avantatge a falta de 18 punts per disputar, el que suposaria sentenciar, pràcticament, la lliga i amb ella aconseguir l’ascens a Nacional.

Per aquest partit clau els de Romero esperen que l’afició s’apropi a les instal·lacions del Gimnàstic per animar a l’equip. L’ascens suposaria una nova demostració del bon treball que s’està fent a la pedrera, però a més, suposaria un gran pas endavant a nivell competitiu que permetria als joves jugadors del juvenil B, majoritàriament de 1r any, gaudir d’una eina més en la seva formació.

El repte serà majúscul ja que el Blanca Subur és, juntament amb el Nàstic, el millor equip de la categoria. Va baixar de nacional la temporada passada i va mantenir quasi tot el grup. Són un equip nivell similar a Nacional, amb molts jugadors de 3 any i molt de talent en la davantera.  Els granes hauran de treballar de valent si volen aconseguir la victòria però arriben a l’enfrontament amb moltes ganes de fer un bon partit.

“Els nois tenen moltes ganes, saben que és un partit important i volen fer un bon paper.” Deia el tècnic del Juvenil B, Juanan Romero. “Si guanyem estarem deixant la lliga, pràcticament, sentenciada, ja que tan sols hauríem de sumar 3 dels 18 punts restants per ser matemàticament primers. És per això que esperem que la gent del Nàstic s’animi a baixar a animar-nos, és un partit clau i el suport de l’afició seria de gran ajuda”.

gimnastic-ucrania