gimnastic-banner-the-beat-challenge

Presentació del Nasticamp Setmana Santa

El Gimnàstic de Tarragona SAD amb la col·laboració de Basf presenta el Nasticamp Setmana Santa que tindrà lloc del 14 al 17 d’abril de 2014. El campus va dirigit a tots aquells nens i nenes de 5 a 14 anys amb ganes de divertir-se i jugar al futbol.

L’acte de presentació es durà a terme demà, dijous 20 de març, a les 12 hores, a la sala de premsa del Nou Estadi. L’acte comptarà amb la presència de Lluís Fàbregas, director general del Nàstic i Jordi Guillén, representant del futbol base.  

Els participants d’aquesta edició del Nasticamp gaudiran de diferents activitats de tecnificació, múltiples tornejos de futbol, sorteig de regals, acampada la nit de dimecres, entre d’altres sessions programades. A més, cadascun dels participants rebrà de regal un pack de roba del campus. El preu és de 100€ i s’aplicarà un 10% de descompte als jugadors de futbol base i als socis del club.

L’horari del campus serà de 9h a 14h el dilluns, dimarts i dijous, amb l’esmorzar inclòs. Mentre, el dimecres hi ha programades activitats per tota la jornada i s’inclou l’esmorzar, el dinar, el sopar i l’acampada.

Les inscripcions ja es poden realitzar a les oficines del Nàstic (9h a 13.30h i de 16h a 19h) i a la web del Nàstic: www.gimnasticdetarragona.cat. 

gimnastic-ucrania