gimnastic-banner-the-beat-challenge

Primer empat de la secció de Pilota

La secció de Pilota del Gimnàstic va aconseguir ahir un empat important i valuós contra el Club Stadium Casablanca de Saragossa, en la que era la segona jornada del campionat estatl de primera categoria, i en el debut dels grana a la seva pista. Els tarragonins es van anotar, doncs, els primer punts, a la vegada que ho van fer contra un rival difícil, com es va demostrar en el transcurs dels partits.

En el partit de pilota de cuir els grana van saltar il·lusionats a la pista, però un 15-8 a favor dels visitants va caure com una gerra d'aigua freda. La parella formada Carcasona i Laguarda, però, no es va fer enrera, i va imposar-se en el segon set per 15-7, desplegant un joc brillant. La inèrsia guanyadora els va portar a guanyar també la mànega de desempat per 10-4.

En el partit de pala curta debutaven els joves Vergoni i Rodríguez. Els grana van acusar els nervis de l'estrena i van perdre el primer set per 15-8. Superada aquesta ansietat es van imposar en la segona mànega per 15-9, però en el set de desempat, malgrat aconseguir un avantatge de 7-4, van acabar perdent per 10-8.

Amb aquest punt el Nàstic viatjarà la setmana vinent a Almeria, on s'enfrontarà al sempre complicat Pilota Benahadux. 

gimnastic-ucrania