gimnastic-banner-the-beat-challenge

Primer equip i futbol base, connexió total

Els jugadors del primer equip del Nàstic han començat avui unes sessions de tecnificació per als jugadors de la pedrera grana, en les quals els futbolistes de la primera plantilla treballaran les diferents posicions específiques del camp amb els més petits. Aquestes sessions,. que es duen a terme al camp de gespa natural de Camp Clar, han iniciat avui el seu curs amb el treball dels defenses i els migcampistes. I ho han fet, en primer lloc, amb els jugadors de la base de la categoria infantil. Aquest mateix treball es reproduirà la setmana vinent amb cadets i juvenils, i els encarregats de dirigir-les seran Xisco Campos, Ramon Verdú i David Rocha.

Aquest mateix treball es traslladarà a les altres posicions del camp, on altres jugadors del primer equip traslladaran els seus coneixements als nens de la base grana.

Cal dir però que els primers que van començar aquest treball i que van obrir aquest camí van ser els porters de la primera plantilla. Reina i Tomeu, des de fa ja un mes, treballen tots els dilluns i dimecres amb els porters del futbol base, a qui inculquen els seus coneixements i amb quin fan treball específic de porteria.

gimnastic-ucrania