gimnastic-banner-the-beat-challenge

Primera sortida oficial de la secció de patinatge de velocitat del Nàstic

Aquest cap de setmana s'han celebrat al Prat de Llobregat la última fase de la Lliga d'Intercomunitats, aprofitant aquestes competicions, els clubs organitzadors també han celebrat unes curses per a patinadors de categories Promoció i ha estat en aquestes categories en les quals el Nàstic de Patinatge de Velocitat s'ha presentat.

En la que ha esta la primera sortida oficial de la secció, s'han presentat patinadors d'edats compreses entre els 6 i els 14 anys. Tot i que alguns d'ells ja havien tingut algun contacte amb el món de les curses, la majoria ho feien per primer cop obtenint bons resultats.

En categoria Promocio B, Gerard Ros ha resultat 1r i Oriol Foix 4t, en promoció C Cèlia Josa a quedat 5a, Valèria Masalles 6a i Blanca Riu 7a, en promocio D Masculi els tres patinadors Iñaki Jambrina, Jan Schmitz i Enric Ros han fet un gran paper quedant en les tres primeres posicions respectivament, Marc Josa i Victor Marrugat, han quedat quart i cinquè en la mateixa categoria i Marta Hernàndez una segona posicio femenina.

Xènia Foix que ha paritcipat en categoria Promcio B ha fet també una bona cursa tot i que molt disputada.Andres Lora per la seva part a fet una boníssima primera posició en la categoria promocio E.

En total s'han desplaçat al Prat més d'una vintena de persones entre patinadors i acompanyants i l'equip tècnic compost per Alexandra Palos,Dani Casalilla, Esther Becerra i Andrés Lora, els quatre entrenadors de la secció.

gimnastic-ucrania