gimnastic-banner-the-beat-challenge

Promoesport es suma al projecte del Nàstic de Tarragona

L’empresa barcelonina Promoesport és des d’avui un nou company de viatge del Gimnàstic de Tarragona SAD. L’entitat liderada per José Rodríguez Baster ‘Rodri’ entra doncs a l’accionariat grana aportant el seu grup inversor amb un percentatge d’un 10% i ho fa amb un acord que servirà perquè el Nàstic pugui comptar amb l’experiència en el sector futbolístic de Promoesport. L’empresa barcelonina es va fundar l’any 2002 i és una de les empreses de gestió esportiva amb més potencial de tot l’estat.
Amb aquest acord el Nàstic suma un nou reforç en el seu camí de cobrir l’ampliació de capital i, a més, ho fa amb un partner estratègic que aportarà tota la seva experiència i coneixement en el sector. D’aquesta manera, doncs, el Nàstic podrà comptar amb l’assessorament de l’empresa de ‘Rodri’, que treballarà colze a colze amb el Nàstic per seguir el camí de l’objectiu esportiu del projecte que lidera el president Josep Maria Andreu.
El Nàstic agraeix la confiança mostrada per Promoesport en la seva aposta pel projecte grana, ja que només amb reforços com aquest es pot assegurar la viabilitat del projecte que el Consell va encetar el 22 de juny de l’any anterior. De la mateixa manera l’empresa Promoesport mostra la seva il•lusió per sumar forces en un projecte com el del Nàstic, amb la garantia d’estar encapçalat pel Consell actual, i que reuneix història, sentiment, passió, present i molt de futur. L’empresa barcelonina ha assegurat també que han estat la professionalitat i la seriositat en el treball els principals motius que l’han portat a confiar i apostar pel projecte Nàstic.
 

gimnastic-ucrania