gimnastic-banner-the-beat-challenge

Proves provincials del nivell C (Patinatge artístic)

Aquest diumenge dia 9, les instal·lacions del Club Patí Constantí han acollit les proves provincials del nivell “C” de Patinatge Artístic.

La secció de patinatge artístic del Nàstic ha presentat a set patinadores a la prova de nivell “C”. Els resultats han estat prou positius ja que quatre patinadores han aprovat. A banda, la patinadora del Nàstic, Carolina Pérez, s’ha presentat a les proves de nivell “A”, programades a la tarda, i ha realitzat una excel·lent intervenció.

El nivell “C” és el primer dels quatre nivells de destresa que es poden assolir en la disciplina del Patinatge Artístic. Per aconseguir-ho, cal realitzar correctament davant el jurat un exercici amb les següents figures: pas creuat endavant dreta i esquerra (voltes en vuit), pas creuat enrere dreta i esquerra (voltes en vuit), puntada a la lluna, salt del tres (anglès), àngel endavant amb canvi de fil i cabriola alta amb dos peus (mínim tres voltes).

 

Peu de foto d´esquerra a dreta: Núria López (entrenadora), Alexandra Ferrán, Anita Fernández, Zaida Tierno, Cloe Labata, Kimberly Magali Esquivel, Amaia de la Torre, Martina Labata y Laura Borràs (entrenadora).

gimnastic-ucrania