gimnastic-banner-the-beat-challenge

Recordatori pels socis i sòcies: Nàstic-Valencia CF de Copa del Rei

Es recorda als socis i sòcies del Nàstic que la promoció per a poder comprar 2 entrades a 15€ cada una pel partit de Copa del Rei contra el Valencia CF s'acabarà aquest proper dilluns 2 de desembre. Aquesta iniciativa s'allarga tres dies més del previst per tal que els socis puguin aprofitar el dia de partit per a poder fer la seva compra d'entrades. 

Els preus per a la següent eliminatòria de la Copa del Rei, que enfrontarà el Nàstic i el Valencia CF de la Primera Divisió, són els següents:

SOCIS

Els socis pagaran 15€ per cada entrada, sigui quina sigui la seva graderia d'origen, i podran adquirir 2 localitats amb aquest preu especial (la seva i una altra extra) a la gradaria on tenen el seu abonament de temporada (sempre hi quan en quedin de disponibles). Les localitats del socis es reservaran fins el dilluns 2 de desembre. A partir d'aquesta data, i fins al dia del partit, les cadires dels abonats s'alliberaran per tal que les pugui fer servir el públic en general. 

En qualsevol cas, el preu pel soci serà de 15€ per entrada (podent-ne retirar un màxim de 2) malgrat vingui a comprar-les un cop alliberada la seva localitat. En aquest cas, s'oferirà al soci la possibilitat d'aquirir aquestes dues entrades en qualsevol altra zona de l'estadi que tingui capacitat disponible.

NO SOCIS

El preu per a NO socis és el següent: 25€ Gol / 40€ Preferent / 55€ Tribuna.

Les entrades es posaran a la venda a partir d'aquest dijous 14 de novembre en horari d'oficines (de dilluns a divendres, de 9h a 13:30h, i de 16h a 19h).

gimnastic-ucrania