gimnastic-banner-the-beat-challenge

Salamanca 1 – 0 Nàstic

Massa càstig. Aquest és el resum d'un partit en el qual el Nàstic ha portat la iniciativa però s'ha quedat sense punts. 

El Nàstic ha ofert en la primera meitat la millor imatge de la temporada. Els de Luis César han pressionat en camp contrari, han dominat la pilota i han creat perill sobre la porteria local. La més clara dels grana ha arribat des de la línia d'onze metres. Una jugada conduïda per Gerardo ha acabat amb la pena màxima, però Rubén Navarro no ha aconseguit batre Biel Rivas en el seu llençament i el mateix Gerardo ha enviat fora el refús. Tot i aquesta errada els grana no han abaixat el cap, però el gol no ha arribat. La recompensa per la feina ben feta ha estat tan injusta que el Salamaca ha aconsegbuit el go en una jugada aïllada a les acaballes d'aquest primer temps.

A la segona meitat el Nàstic ha sortit amb menys precisió que a la primera peròi ha seguit portant la iniciativa de l'encontre. Amb l'entrada de Powel i Miki Luis César ha buscat més presència ofensiva. Les ocasions grana han arribat à través de l'estratègia, però el gol s'ha resistit.

Al final s'ha arribat amb el marcador d'1 a 0 a Salamanca i el Nàstic torna de Salamanca sense punts i amb massa càstig en un partit que ha dominat i ha merescut guanyar.

gimnastic-ucrania