Sant Andreu 1-0 Nàstic

El conjunt grana ha perdut aquest migdia per la mínima al Narcís Sala, en un encontre bipolar que ha tingut dues meitats totalment diferenciades. Mentre que els tarragonins han dominat i han pogut avançar-se en els primers 45 minuts, la represa ha estat un martiri que ha acabat amb la victòria local.

Els jugadors de Javier Salamero han saltat a la gespa del Narcís Sala amb la voluntat i les idees clares per tal d'encadenar la segona victòria consecutiva. En la primera jugada del partit, ja, l'àrbitre ha anulat una jugada per fora de joc que havia acabat amb el gol de Jon Uriarte. Un minut després, una bona assistència ha acabat amb un u contra u que Morales li ha refusat a Dani Quintana. El Nàstic manava amb la pilota i les ocasions, però l'encert ha estat l'assignatura pendent visitant. Un assignatua que s'acabaria pagant molt cara. L'arbitratge, a més, ha anat desgastant el conjunt grana, que ha vist com anava perdent jugadors pel proper enfrontament, sumant un total de quatre baixes assegurades entre acumulacions i l'expulsió d'Aleix Cch, que arribaria al final del partit. S'ha arribat al descans amb el 0-0 inicial, però amb el convenciment que s'estava en el camí de la victòria.

Perpo la represa ho ha canviat tot. El Nàstic que ha saltat a la gespa ha canviat totalment, perdent el control de la pilota i les ocasions. Malgrat que l'ordre defensiu permetia no patir per la derrota, els grana no trobaven la tecla de la possessió i, molt menys, la de les ocasions, Amb el pas dels minuts els locals han guanyat territori, però en cap moment han pogut posar setge sobre la porteria de Ruben Pérez. Tot i això, en una acció allunyada, Edgar ha rematat una internada per la dreta del conjunt quatribarrat, posant l'1-0 definitiu al marcador. Els cinc minuts que mancaven només han servit per veure l'expulsió d'Aleix Coch, el que ha confirmat que Salamero haurà de reinventar l'equip diumenge vinent contra el Llagostera, ja que tindrà la baixa de Rodri, Xisco Campos, Fran Vélez i el propi Aleix Coch.

El Nàstic tornarà, doncs, diumenge al Nou Estadi per a enfrontar-se al conjunt gironí. Els grana segueixen invictes a casa i sense conèixer la victòria a domicili.