SD Huesca 2 – 0 Nàstic (Juvenil)

El juvenil del Nàstic ha caigut en el seu desplaçament a Huesca d'aquesta tarda. Els d'Ivan Moreno han perdut per 2-0, un marcadopr que no fa justícia al que s'ha vist sobre el terreny de joc.

Tot i que la primera part ha estat marcada per la falta d'ocasions i pel joc més aviat gris de tots dos conjunts, els grana han disposat de la millor opció per a marcar. Ha estat en el primer minut de partit, però l'u contra u no ha acabat amb la pilota al fons de la xarxa. Sense trascendències importants els minuts han anat passant fins a arribar al descans amb el marcador inicial.

Ja a la represa el gol local ha canviat el matx. Garcés ha aprofitat una jugada confusa després d'un córner per a avançar als aragonesos. Amb el gol local el Nàstic ha canviat la cara, s'ha fet amb el control del partit i ha iniciat l'ofensiva en busca de l'empat. Malgrat els intents l'empat no ha arribat i la Sociedad Deportiva Huesca ha aprofitat el setge per tancar el partit en una contra en el minut 90, el gol l'ha anotat Jona.

Nàstic: Faro, Alberto (Prince 92'), Deiver, Dani, Dídac (Miranda 58'), Joan (Izan 61'), Víctor, Caco, Abel (Alex 70'), Eric i Gerard.

Huesca: Fran, Emerson, Viñao, López (Pablo 83'), Garcés, Kevin, Rami (Pressel 65'), Lucas, Zamora (Efa 75'), Unia i Estopi (Jona 58')

Gols: 1-0 (60') Garcés i 2-0 (90') Jona.

Amonestacions: Pel Nàstic han vist targeta groga Víctor (39') i Eric (83'). Pel Huecsa n'ha vist Unai (41').