gimnastic-banner-the-beat-challenge

Segona jornada de la Lliga Catalana (Patinatge de velocitat)

El Prat de Llobregat ha acollit aquest passat dissabte la segona jornada de la Lliga Catalana de Patinatge de Velocitat. Un total de 25 patinadors del Nàstic, entre federats i promoció, han obtingut unes bones classificacions en les respectives categories de la competició catalana.

 

En federats, Alexandra Palos s’ha classificat segona en categoria Màster, a més, també han participat Omar Forcadell, Enric Ros, Gerard Ros, Ania Blanca, Sílvia Adserà i Xènia Foix.

 

Pel que fa a promoció, Victor Marrugat ha estat el campió en Màster i Eva Mauricio campiona en Cadet. Mentre, Rubén Martín i Jhon Eder han estat primer i segon, respectivament, en Infantil. En Infantil femení, Júlia Juncosa ha quedat segona, seguida de Núria Hernández i Alba Oyonate. Per altra banda, Oriol Foix s’ha classificat segon en Aleví i Joel Martín ha estat el campió en Benjamí; Júlia Baringo i Ariadna Blanca han estat ambdues terceres en Benjamí i Prebenjamí femení, respectivament. Finalment, Esther Anton ha quedat quarta classificada en categoria Aleví femení. També han participat Martina Anton, Ana Gabriela i Ainhoa Martín. 

 

La Lliga Catalana de Patinatge de Velocitat es decidirà en la tercera i última jornada que es disputarà el 5 d’abril. 

gimnastic-ucrania