gimnastic-banner-the-beat-challenge

S’inicia la campanya ‘Nàstic a les escoles’

El Gimnàstic de Tarragona SAD estarà present, una temporada més, als centres escolars de la comarca del Tarragonès. La campanya ‘Nàstic a les escoles’ permetrà que els alumnes dels centres adherits interactuïn amb els jugadors del primer equip.

La iniciativa del club ha estat tot un èxit en aquesta edició ja que més de vint centres escolars de la comarca, entre públics i concertats, s’han adherit a la campanya del club. Els jugadors de la primera plantilla del Nàstic i diferents membres del cos tècnic compartiran experiències amb el nens i nenes de les diferents escoles. A més, els alumnes jugaran conjuntament amb els jugadors i tindran l’oportunitat de preguntar-los qualsevol dubte o qüestió sobre el món del futbol.

La primera visita es farà aquesta tarda, a les 15h, a l’Escola Centcelles de Constantí i rebrà a Jordi Calavera, Jesús Perera, Ferran Giner i Tomeu Nadal. Mentre, demà a les 15h, el CEIP Ametllers de la Pobla de Montornès comptarà amb la visita de Pablo Marí, Kike Tortosa, David Querol i Javi Martínez.

La campanya finalitzarà el mes de maig i es realitzaran entre dues i quatre visites per setmana als centres adherits. 

gimnastic-ucrania