gimnastic-banner-the-beat-challenge

Sobre el cas d’Alberto Benito

El Gimnàstic de Tarragona SAD vol manifestar la seva sorpresa pel fet que el jugador Alberto Benito Correa s’hagi incorporat a la disciplina del Real Sporting de Gijon, ja que el jugador contracte amb vigor amb el Nàstic.
Després de no haver-se presentat als entrenaments de pretemporada amb l’entitat tarragonina pels quals havia estat convocat, Alberto Benito ha estat anunciat en el canal web oficial del Real Sporting com a nova incorporació del club asturià; tal i com ho reflecteix aquest comunicat emès per l’Sporting de Gijón:

Pablo Pérez firmó como profesional y llega para el filial Alberto Benito
Martes, 23 de Julio de 2013 21:14
El gijonés Pablo Pérez ha firmado esta tarde un nuevo contrato como futbolista profesional con el Sporting B. El mismo es por tres temporadas y recoge una cláusula de rescisión por importe de de 6 millones de euros, que se eleva hasta los doce para Segunda y Primera División.
Alta de Alberto Benito
De otro lado, el Sporting se ha hecho con los servicios de Alberto Benito, lateral derecho, que llega procedente del Nastic por dos temporadas con vistas a su incorporación al equipo filial rojiblanco.

El Nàstic vol fer constar que, abans que el Real Sporting de Gijón fes oficial la contractació d’Alberto Benito, ja havia advertit al club en qüestió, a la Real Federación Española de Fútbol i a la Liga de Fútbol Profesional de la situació contractual del jugador, qui segueix sent propietat del Gimnàstic de Tarragona SAD.
Pels fets anteriorment exposats, el club emprendrà les mesures legals pertinents per tal de reclamar al jugador el pagament de la clàusula de rescissió d’Alberto Benito i, subsidiàriament, al club que ha fet oficial la seva incorporació. De la mateixa manera, aquest conflicte també podria tenir una afectació esportiva en el club de destí, ja que en cas d’alinear-lo estaria cometent una il•legalitat en forma d’alineació indeguda, ja que tornem a recordar que l’esmentat jugador Alberto Benito pertany a la disciplina del Gimnàstic.

gimnastic-ucrania