Solsona 4-2 Nàstic (futbol sala)

El primer equip de futbol sala va caure derrotat aquest cap de setmana a la pista del Solsona per 4-2. Aquesta ensopegada situa els grana en la vuitena posició amb deu punts a la taula classificatòria.

Els primers minuts de l'encontre van ser de domini tarragoní. Un domini que va fer inexistents les arribades locals i van desenvocar en el 0-1, obra de Pixi. Després de quatre jornades, doncs, el Nàstic aconseguia avançar-se en el marcador, la qual cosa permetria jugar amb més tranquil·litat. Tot i que durant el primer temps es va disposar d'opcions d'ampliar distàncies, va ser el Solsona qui va marcar i, per tant, es va marxar als vestidors amb la igualada al marcador.

A la represa els locals van sortir molt més endollats i, amb el suport del públic, es van fer amb les regnes del partit. La intensitat defensiva del Solsona va evitar qualsevol acció de perill grana. En una jugada de contraatac els solsonencs van fer el 2-1. Tot i l'expulsió de Gabarró (que va deixar el Nàstic amb un home menys durant dos minuts), els de Joan Blanco no van perdre la forma i, fins i tot, ja amb el retorn del jugador a pista, van aconseguir l'empat a dos, obra d'Enric. Semblava que el més difícil ja estava fet.

Però un minut després de l'empat els locals el desfarien fent la tercera diana i, a manca de tres minuts, i amb el Nàstic jugant amb porter jugador, els locals van sentenciar anotant el 4-2 definitiu.

Amb aquesta derrota els tarragonins queden vuitens, amb deu punts, mentre que el Solsona és desè amb 9 punts. El proper partit tornarà a ser un derbi, ja que els de Joan Blanco visiten aquesta setmana la pista del Can Vicens de la Pineda, que actualment és el darrer classificat.