gimnastic-banner-the-beat-challenge

Sorteig de la XIII Copa Tarragona (Tennis Taula)

El quadre de la Copa ja està definit. El Nàstic comptarà amb la representació de 4 equips, dos dels quals com a caps de sèrie. Un total de 31 equips de la província de Tarragona i Castelló seran els participants en la 13a edició de la Copa.

En el sorteig realitzat la setmana passada a les oficines de la Federació Tarragonina, la sort va deparar que l’equip “A” i el “B” del Gimnàstic es puguin enfrontar en uns hipotètics quarts de final. Els dos equips figuren com a caps de sèrie de dues eliminatòries de vuitens de final. Pel que fa el “C” i el “D”, es veuran les cares en 1a ronda contra els dos equips del Reus Deportiu (A i B). El guanyador del Gimnàstic “C” i Reus Dep. “B” s’enfrontarà amb el Gimnàstic “B”. Mentre que el guanyador entre Gimnàstic “D” i Reus Dep. “A” rebrà Els Llops “A”. Pel que fa el Gimnàstic “A” esperarà el guanyador entre l’Almoster “C” i el Tortosa “A”.

El Gimnàstic “C” i “D” jugaran els seus respectius encontres com a locals el 28 de març. Mentre que l’ “A” i el “B” iniciaran la competició el 4 d’abril.

gimnastic-ucrania