Teruel 0 – 0 Nàstic

El Nàstic ha empatat en el darrer compromís de la pretemporada contra el Teruel de la Segona Divisió B. El 0-0 inicial s'ha mantingut fins al final, tot i que Raul Fuster de falta directa i Peragon en una jugada individual, han estat a punt d'obrir el marcador.

La primera part ha començat, pel cantó grana, amb una forta presència de jugadors del filial, ja que Joan Carles Oliva ha alineat Chechi, Aitor Casas, Aleix Coch, Jordi Roca i Fran Carbia en l'onze inicial.També ha aparegut d'inici el jugador a prova, el mexicà Rodrigo Iñigo, que ha compartit l'eix de la defensa amb Coch. La primera part ha acabat sense gols i sense masses arribades de perill. La vegada que el Nàstic ha estat més a prop de marcar ha estat en un llençament de falta directa. El xut de Raul Fuster, però, ha marxat fregant el pal de la porteria de Forner. Fuster, a més, ha saltat a la gesoa com a capità del coinjunt grana.

A la segona part Oliva ha donat entrada a Rubén, Mingo, Mairata, Ruz, Seoane, Morán, Peragon  i Eloy Gila. Els tarragonins han avançat metres i al minut quinze han donat el primer avís seriós. Ha estat en una bona jugada que ha acabat amb la rematada de Peragon. El xut del madrileny, però, l'ha rebutjat el porter local, evitant el primer gol del Nàstic. La resta de la segona part ha transcorregut sense opcions clares de gol a ambdues porteries i el resultat de l'inici s'ha mantingut fins al xiulet final.

Amb aquest partit es dona per tancat el capítol d'amistosos de pretemporada i el proper compromís dels grana serà diumenge vinent a les 12h a Almeria, en el primer partit de la temporada 2011/2012 de la Liga Adelante.