gimnastic-banner-the-beat-challenge

Tres jugadors del Nàstic, 17s en el Torneig Estatal

El passat cap de setmana l’expedició del Gimnàstic, encapçalada per Enric Rodríguez (Aleví), Álvaro Barreneche (Sub-23), MarcLari (Sènior) i Guillem Santiago (Veterans) varen desplaçar-se a la localitat de Valladolid per jugar la fase final composta pels 50 millors jugadors de cada categoria.
Primerament, es varen dur a terme les fases de grups, on 3 dels 4 palistes aconseguien el tall de grup:
L’Enric (Aleví -Grup 6) es classificava 3r després d’anotar-se 3 victòries (3-0 a Anxo Iglesias [Galicia], Andres Romero [Madrid] i Carlos Requena [Castella y la Mancha]) i 2 derrotes (0-3 a Gorgonio Martínez [Comunidad Valenciana] i 1-3 a Gonzalo Herranz [Madrid]).
L’Álvaro (Sub-23-Grup 5) aconseguia fer-se amb la 3a posició en adjudicar-se 3 victòries (3-0 a Adrián Arias [Galicia], 3-1 a Lucas Rodríguez [Andalusia] i 3-2 a Ismael Gómez [Castilla y Leon]) i 2 derrotes (0-3 a Carlos Franco [Madrid] i 1-3 a Jaime Vidal [País Basc]).
El Marc (Sènior – Grup 8) es feia amb una meritòria 2a posició de grup en treure 3 victòries (3-0 a Sebastià Ferritjans [Balears]i Antonio Varela [País Basc], i 3-1 a Álvaro Medina [Andalusia]) i queia només amb Javier Román [Madrid] per 1-3.
El Guillem (veterà-Grup) era l’únic que no aconseguia passar la fase en col•locar-se en 4a posició amb la victòria sobre Andrés Molina [Andalusia] per 3-0 i consumar 3 derrotes (0-3 a Jorge Bosca [Comunidad Valenciana] i Jaume Muntada [Catalunya] i 2-3 a Antonio Castro [Galicia]).
En la fase final d’eliminatòries, els 3 tarragonins queien eliminats a la primera ronda: l’Enric queia en 5 jocs contra el madrileny Jaime Morata, l’Álvaro no va poder en els 3 jocs contra el granadí Jesús Rodríguez i el Marc no arribava el cinquè joc contra José Resuela de Castilla y la Mancha.
Completada la prova, el Gimnàstic es torna a centrar de nou en les lligues, on el primer equip de 1a Nacional rebrà el proper dissabte a la tarda, la visita de l’Ateneu St. Joan Despí.
 

gimnastic-ucrania