gimnastic-banner-the-beat-challenge

‘Tu també jugues, posa-te-la!’

A partir d'avui es posen a la venda les entrades del Reus Deportiu-Nàstic d'aquest diumenge a les 19h. Aquestes es podran adquirir a la sèu de la Federació de Penyes del Nàstic (Pavelló del Club Gimnàstic) cada tarda de 18-20h. No es faran reserves telefòniques.Les entrades pel partit valen 12€ (zona afició Nàstic), 18€ (tribuna baixa) i 24€ (tribuna alta). Els nens menors de 12 anys no paguen entrada.

El Nàstic, a més, ofereix la possibilitat de complementar aquest pack amb una oferta especial i exclusiva per comprar la samarreta oficial de joc per només 30€. A l'hora de comprar la mateixa entrada a la Federació de Penyes es podrà adquirir la samarreta en qualsevol de les seves versions, la vermella, la negra o la blanca, fins a la fi de les existències.

I una entrada pel Prat de regal

Tots aquells que comprin el pack d'entrada pel Reus i samarreta oficial s'emportaran, de regal, una entrada pel partit que disputarà el Nàstic contra el Prat el proper dimecres 3 d'abril al Nou Estadi.

 

Vine a la Botiga i ves gratis al Reus

Una altra possibilitat que ofereix l'entitat grana aquesta setmana és la d'obtenir una entrada gratuïta pel Reus-Nàstic. Com? Tots aquells que des d'avui fins dijous facin una compra de 60€ a la Botiga amb productes de la Marca Nàstic, seran premiats amb una entrada de la zona d'afició visitant al Municipal de Reus per aquest diumenge a les 19h.

gimnastic-ucrania