UD Torredembarra 0-4 Nàstic

El Nàstic ha sumat aquest vespre la segona victòria d'aquesta pretemporada, i ho ha fet contra la Unió Deportiva Torredembarra. Els grana s'han imposat per 0-4 al conjunt torrenc. Els gols els han marcat Aleix Coch, Marcos i Perera, per partida doble.

A la primera part el tècnic navarrès del Nàstic ha alineat Reina, Juanjo, Fran, Xisco, Verdú, Molina, Bueno, Rocha, Lago, Emaná i Bertomeu. Els grana han tingut en tot moment el domini del partit però les ocasions no han acabat d'arribar amb claredat. L'home més perillós dels tarragonins ha estat Lago Junior. L'ex del Numancia ha tingut la primera ocasió a la seves botes i ha creat la segona, que Bueno ha enviat per sobre del travesser. Al descans s'ha arribat amb el marcador de 0-0.

A la represa Castillejo ha deixat sobre la gespa Fran Vélez, i ha fet sortir de refresc Tomeu, Calavera, Viale, Aleix, Beñat, David Sánchez, Giner, Tortosa, Perera i Marcos. Si bé Kike Tortosa ha estat el primer en avisar en aquest segon temps amb un xut llunyà des de fora de l'àrea, el mateix Tortosa ha posat la centrada del segon. Un bon servei seu des de la dreta l'ha rematat a la perfecció Aleix Coch, que ha inaugurat en el 64' el marcador del Municipal de Torredembarra. Vuit minuts més tard, Jesús Perera ha fet el segon dels grana.

Encara hi hauria temps per més. En el 74', Marcos Jimenez de la Espada hamarcat el tercer amb un xut des de fora de l'àrea. Amb aquest gol, el balear obria el seu marcador particular en aquesta pretemporada 2013/14. I en el 85 Perera ha tornat a marcar, aquest cop aprofitant un refús del porter després d'un bon xut de Fran Vélez. Amb aquest gol, Perera ja és el màxim golejador de l'equip en aquesta pretemporada, amb tres dianes. Amb el 0-4 s'ha acabat el partit i el Nàstic s'ha apuntat la segona victòria de la pretemporada.

El proper partit del Nàstic serà ja de competició oficial. Aquest divendres a les 20:30h els de Santi Castillejo s'enfrontaran al Jesús i Maria en eliminatòria de Copa Catalunya a partir de les 20:30h i al camp del conjunt ebrenc.