UE Llagostera 1-0 Nàstic

Derrota dolorosa del Nàstic a Llagostera per la mínima. Un gol de penal d'Enric Pi ha decidit un partit que els grana han controlat però en el qual els factors externs han tingut més protagonisme que el propi joc i els propis jugadors. Al final, tres punts que s'han esvaït però que no acaben amb les esperances d'un Nàstic que vol refer-se diumenge vinent a casa contra el Constancia.

La primera part ha fet honors a totes les previsions del partit i sobre el terreny de joc. Les dimensions del Municipal de Llagostera han marcat les formes de jugar sobretot dels grana, que no han pogut controlar el partit des del toc, i s'han vist obligats a entrar en una guerra de joc directe i pilotes aèrees. Els grana, però, s'han adaptat i han apropat les línies a la porteria de Moragon. Fruit d'això, el Nàstic ha aconseguit servir fins a 7 córners, però en cap d'ells ha trobat el camí del gol. A l'altre cantó del terreny de joc els locals tampoc renunciaven a l'atac, però les accions de perill no han acabat de brillar en cap moment per la claredat. Al final dels primers 45 minuts, uns i altres han marxat al descans amb el 0-0 inicial.

A la segona part, però, les decisions arbitrals s'han convertit en les protagonistes del matx i això ha marcat la resta de l'encontre. Primer, un penal assenyalat a favor del Llagpstera, que l'àrbitre no ha xiulat estan al costat de la jugada però l'assistent que estava al costat contrari, ha donat l'avantatge als locals. A aquest penal l'han seguit les expulsions de Javier Salamero i Jesus María Serrano. Encara hi hagut temps per no assenyalr un penal sobre Javi Martínez, que hagués pogut suposar la igualada en el marcador. El Nàstic s'ha llançat a l'atac, però les pilotes aèrees han topat una vegad i una altra contra la defensa local. L'acció de més perill l'ha protagonitzat Marcos, però un encertat Moragon ha enviat el xut del Balear a córner.

Amb aquesta derrota s'ha trencat la ratxa de 8 partits guanyant, però no apaga ni molt menys les esperances d'un Nàstic que segueix realitzant una segona volta de somni i que vol aixecar-se diumenge vinent a les 12:30h contra el Constancia, proper rival dels grana al Nou Estadi.