UE Valls 0-4 Nàstic

El Nàstic ha iniciat aquest vespre la gira que vol fer al llarg d'aquesta temporada pels camps de futbol del territori, i ho ha fet al Vilar de Valls contra la Unió Esportiva. Els grana s'han imposat per 0-4, amb dos gols de Querol, un de Giner i un en pròpia porteria del conjunt vallenc.

A la primera meitat Castillejo ha sortit amb Reina, Calavera, Viale, Joaqui, Marí, Molina, David Sánchez, Tortosa, Rubio, Giner i Querol. El marcador, precisament, l'ha inaugurat David Querol en el minut 29. Pocs minuts més tard, els grana han fet el segon, que ha estat obra de la defensa vallenca en pròpia porteria. Querol ha tancat el marcador de la primera part al minut 45, amb el que era el 3-0 i que precedia la marxa dels dos equips als vestidors.

A la represa l'entrenador tarragoní ha donat entrada a Aleix Manzano i Juanjo, que han substituït Reina i Joaqui. Amb el pas dels minuts també han saltat a la gespa del Vilar Jean Luc i Bertomeu, que han entrat per Jesús Rubio i Tortosa.

A les acaballes del partit Ferran Giner ha fet el quart i definitiu gol del Nàstic, que ha tancat el marcador amb un 0-4. El més important, però, ha estat poder inaugurar aquesta gira amb la qual el Nàstic, durant aquesta campanya, vol visitar un bon nombre de camps del nostre territori.