gimnastic-banner-the-beat-challenge

Un any més a la primera categoria (Pilota)

Els pilotaires del Club Gimnàstic de Tarragona han empatat en l’últim partit de la fase regular de l’estatal de pilota de primera categoria. Aquest resultat ha permès als granes mantenir la categoria, una temporada més, en les modalitats de paleta i pala curta.  

 

L’encontre disputat aquest diumenge en terres tarragonines davant el Club de Pelota Almería es presentava molt emocionant ja que els partits entre catalans i andalusos sempre han mostrat una gran igualtat de principi a fi. En el primer partit de paleta, els locals Javi Carro i Agustín Calbo han mostrat un gran joc i s’han imposat per 15-9 i 15-12 a la parella d’Almeria formada per Urquijo i Marín.

 

Pel que fa al partit de pala curta, s’esperava que els granes Jordi Vegoni i Joaquim Laguarda guanyessin el punt final que certificaria la victòria del Nàstic. Tot i la victòria en el primer joc per 15-10, el segon l’han perdut per 14-15 i, el tercer i definitiu, els visitants Gómez i Marcaida s’han imposat per 7-10, posant les taules definitives en el marcador global de la jornada. 

 

Amb aquest resultat ambdós conjunts han acabat igualats a la taula classificatòria, tot i que el Nàstic ha aconseguit guanyar un joc més que el andalusos i ha permès desfer l’empat entre tots dos equips. Una temporada més, els pilotaires granes competiran a l’estatal de primera categoria.

gimnastic-ucrania