Valencia B 0-1 Nàstic

Els grana han guanyat el València B per 0 gols a 1 aquesta tarda a Paterna. Un gol de Raúl Fuster al minut 54 de joc ha estat suficient per sumar la quarta victòria dels tarragonins aquesta pretemporada. Joan Carles Oliva ha fet jugar de titular al darrer fitxatge, Galindo i també Peragón ha debutat amb la samarreta del Nàstic en l'onze inicial.

La primera part ha acabat amb el 0 a 0 incial. Cap dels dos equips ha gaudit de ocasions clares i el joc s'ha centrat al mig del camp. A la repressa, els homes d'Oliva han tingut més la possessió i s'ha vist un joc més obert. Al minut 54 una jugada individual d'Álvaro Rey ha provocat una falta a la frontal de l'àrea. Raúl Fuster ha estat l'encarregat de xutar i ha enviat l'esfèric al fons de la xarxa.

El proper partit del Nàstic serà divendres (20h.) al Nou Estadi en el trofeu Ciutat de Tarragona.