Valladolid 6 – 0 Nàstic

Pucela s'ha convertit avui en un infern per a un Nàstic de Tarragona, que ha vist com, en un quart d'hora, el Valladolid l'acomiadava de la Copa del Rei. Els grana han sortit golejats per un equip que ha ratllat l'excel·lència en el capítol de l'efectivitat, ja que en 45 minuts han xutat sis vegades i han marcat cinc gols. Nauzet, heroi local, ha marcat el sisè a l'inici de la represa, situant el marcador definitiu de 6-0 al Nuevo Zorrilla.

Amb un onze a cavall del primer equip i la Pobla, el Nàstic ha sortit al Nuevo José Zorrilla amb la intenció de desvancar el favorit i avançar a la Copa del Rei. La primera gerra d'aigua freda, però, ha tardat només 4 minuts. Víctor Pérez ha engaltrat un xut potent de fora de l'àrea que ha entrat per l'escaire de la porteria defensada per David Valle. El porter barceloní, que debutava amb el Nàstic en partit oficial, no podia creure que només set minuts més tard, i en aquesta ocasió Jofre Mateu, ajustés un xut des de fora de l'àrea al pal dret de la porteria que, després de topar amb ell, entrés i es convertís en el segon gol local. Amb el 2-0 ha arriba l'única ocasió clara pels grana, una acció que hagués pogut capgirar el sentit del partit. Powel rebia a l'espai d'un redebutant Viguera, però el seu control seria massa llarg i Dani arribaria amb avantatge a la pilota. I del 2 a 1, al 3-0; començava el recital de Nauzet. El mig del Valladolid ha col·locat un hattrick abans del descans. I ell mateix ha completat un pòquer a l'inici de la represa, situant el sisè gol dels locals.

La resta del partit ni ha existit. El Valladolid ha seguit dominant i el Nàstic ha buscat el gol de l'honor, però tampoc ha arribat. Amb el 6-0 l'àrbitre ha xiulat el final i els tarragonins tornaran aquesta mateixa nit pensant ja només amb la Lliga. Els de Joan Carles Oliva entrenaran demà al matí a les 9h al camp annex al Nou Estadi, per tal de preparar ja l'encontre de diumenge contra la UD Las Palmas.