València Mestalla 1-3 Nàstic

Victòria d'estrenes aquest migdia dels homes de Javi Salamero. Els grana s'han imposat, amb claredat, al València Mestalla per 1-3. Marc Martínez ha donat dos gols i Fran Vélez, Marcos i Perera han estat els autors de les dianes. El Nàstic ha saltat a la gespa de la ciutat esportiva de Paterna amb la mateixa intensitat que ho va fer a Alcoi fa set dies. Els grana tenien les idees clares i, des del primer minut les han posat sobre la taula. El debutant Marc Martínez era l'encarregat de moure l'equip i la parella Perera-Marcos duia de cap els centrals valencianistes. Al minut 14 un córner servit per Marc l'ha rematat al fons de la xarxa Fran Vélez, en el que ha estat el tercer gol del defensa aquesta lliga. Just després, Rubén Pérez ha salvat un u contra u que hagués estat l'empat local. Marc Martínez, minuts després del 0-1 ha estat a punt d'ampliar la renda, però la seva rematada l'ha desviat a córner el porter local. Tot i que el Nàstic ha disposat de més opcions, s'ha marxat al descans amb el 0-1. A la represa el guió s'ha mantingut. Els grana no s'han conformat amb el gol de la primera i han seguit buscant ampliar la renda. Als quatre minuts de la segona part ha arribat la segona diana del Nàstic. Com en el primer, un córner servit per Marc, ha estat pentinat per Xisco Campos i Marcos l'ha espitjat al fons de la xarxa. Quan semblava que el partit estava sentenciat, però, la fortuna ha jugat en contra dels tarragonins. Una centrada de Dalmau ha tocat a l'esquena de Fran Vélez i ha acabat amb el gol de la retallada valenciana. La jugada, a sobre, venia precedida d'una pal de Javi Martínez, que també ha tingut un gran debut, i que hagués suposat el 0-3. Però un cop més el Nàstic s'ha sobreposat. I és que el primer fitxatge del mercat d'hivern, Jesús Perera, ha aprofitat una bona assistència de Javi Martínez per fer el tercer gol. Una diana que suposava la primera del seu compte particular com a grana i que lligava definitivament el sac dels tres punts a Paterna. Amb aquesta victòria el Nàstic encadena tres partits sense perdre i afronta ara un mes d'encontres al Nou Estadi amb la convicció que s'està en el camí idoni per a capgirar la situació.